Oppo Reno smartphone met 15x zoom en ronde pop-up camera | LetsGoDigital (2023)

Oppo legt technologie vast voor de ontwikkeling van een telefoon met een ronde pop-up camera en een triple camera met 15x Hybrid zoom functionaliteit.

Toon pagina inhoud

  Smartphonefabrikant Oppo is inmiddels alweer ruim twee jaar actief op de Nederlandse markt. Oppo smartphones staan bekend om hun goede camera specs, lange accuduur en razendsnelle oplaadtechnologie. Zo heeft Oppo verschillende smartphonemodellen in het assortiment met een 5x of zelfs 10x Hybrid zoom functie. Denk bijvoorbeeld aan de Oppo Reno 10x zoom, of de meer recentere Oppo Find X2 Pro – beide modellen hebben een groot 10x Hybrid zoombereik.

  5x Hybrid zoom vinden we onder andere terug in de recent gelanceerde Reno 4 Pro. Dankzij Hybrid zoom functionaliteit is het mogelijk om elk onderwerp eenvoudig dichterbij te halen, zonder verlies van beeldkwaliteit.

  Wat mogen we in de toekomst verwachten, zal de zoomfunctionaliteit bij de Reno 5 nog verder worden uitgebreid? Een nieuw patent toont aan dat Oppo wel degelijk de mogelijkheden onderzoekt om een 15x Hybrid zoomlens te integreren in de dunne behuizing van een smartphone.

  Oppo Reno 5G telefoon met rond vormgegeven uitschuifbare camera

  In april dit jaar heeft Guangdong Oppo Mobile Telecommunications een patent ingediend bij de WIPO (World Intellectual Property Office). Het octrooi genaamd ‘Terminal device’ werd op 12 november 2020 gepubliceerd en omschrijft een Oppo smartphone met een pop-up camera.

  (Video) Smartphone trop LENT ? La SOLUTION en QUELQUES CLICS

  Een Oppo telefoon met een pop-up camera – dat hebben we natuurlijk eerder gezien. Zo wist Oppo naam te maken met haar innovatieve Reno-serie, mede dankzij de schuine haaienvin pop-up camera – deze werd onder andere toegepast bij de Reno 10x Zoom en de Reno 2.

  Bij het gepatenteerde model gaat het opnieuw om een bijzonder vormgegeven pop-up camera, die zeker zal bijdragen aan de algehele styling van dit smart apparaat. Ditmaal heeft Oppo gebruik gemaakt van een halfronde draaischijf, die automatisch uit de behuizing komt als je selfies wilt maken of een videogesprek wilt voeren. In het ronde pop-up systeem wordt een front-camera en een flitser geplaatst.

  Door gebruik te maken van een pop-up camera kan er een full screen ontwerp gecreëerd worden. De gehele voorzijde van deze Oppo telefoon bestaat dan ook uit schermoppervlak, wat het toestel een uiterst moderne uitstraling meegeeft. De schermranden zijn minimaal gehouden en de receiver is subtiel in de bovenste bezel geplaatst. Qua vormgeving zou het gepatenteerde toestel goed thuishoren binnen de Reno serie.

  Volgend jaar worden overigens ook de eerste Oppo telefoons met een in-display camera verwacht. Desalniettemin zal deze nieuwe cameratechnologie zeker nog niet direct in alle modellen worden toegepast. Mogelijk dat de Oppo Find X3 het eerste toestel wordt met een selfiecamera onder het scherm.

  Om de gepatenteerde Oppo telefoon wat leven in te blazen heeft de Nederlandse 3D designer Jermaine Smit, aka Concept Creator, voor LetsGoDigital een reeks product renders gemaakt op basis van het octrooi van Oppo. Deze beelden dienen uitsluitend ter illustratie, om een betere visualisatie te creëren van het design dat Oppo voor ogen heeft.

  (Video) Redmi K20 & K20 Pro Launched || Oneplus 7 Pro Killer || Telugu

  Oppo smartphone met triple camera met 15x Hybrid zoom

  Op de achterzijde is een verticaal geplaatste triple camera zichtbaar. Dit camerasysteem is iets lager op de behuizing geplaatst dan normaal, dit heeft alles te maken met de halfronde schijf (oftewel het pop-up systeem), die intern veel ruimte opeist in het bovenste deel.

  Door de drietal camera’s centraal in het midden van de behuizing te plaatsen is de kans ook beduidend kleiner dat je vingers per ongeluk voor de lens belanden – iets waar ik met de huidige smartphone modellen nog wel eens last van heb, nu nagenoeg alle fabrikanten hebben besloten om het camerasysteem in de linker bovenhoek te plaatsen.

  In de patentdocumentatie wordt er gesproken over de integratie van een telecamera, groothoekcamera en een ultragroothoekcamera. Vervolgens wordt er ook nog dieper ingegaan op de optische zoomcamera, waarbij er melding wordt gemaakt van een 15x Hybrid zoom functie. Vooralsnog zijn er geen smartphones verkrijgbaar met zo’n groot Hybrid zoombereik.

  De Hybrid zoom zal vergezeld worden door digitale zoom, om het zoombereik nog verder te kunnen vergroten. De documentatie verschaft echter geen duidelijkheid over de grootte van het digitale zoombereik.

  De behuizing van deze telefoon kan gemaakt worden van glas, maar ook van metaal of keramiek. Oppo staat erom bekend veel aandacht te besteden aan de behuizing. Zo werd de Reno4 (Pro) voorzien van een bijzonder ‘Reno Glow’ design, waardoor de glazen behuizing beduidend krasbestendiger is en ook niet langer gevoelig is voor vingerafdrukken. Bij het huidige topmodel, de Find X2 Pro wordt er keuze geboden uit twee luxe varianten: een keramische achterzijde of een kunstleren afwerking.

  Oppo INNO Day 2020

  Of Oppo daadwerkelijk voornemens is om deze telefoon met ronde pop-up camera uit te brengen blijft vooralsnog afwachten. Morgen vindt INNO Day 2020 plaats, tijdens dit digitale event zal Oppo meer onthullen over de nieuwste technologische doorbraken – die komend jaar geïntegreerd zullen worden in de Oppo smartphone modellen.

  (Video) Flipkart Big Saving Days Announced 🔥🔥🔥...........#Techseithigal111

  Afgelopen week ontstonden er al geruchten dat Oppo tijdens dit event ook haar next-gen periscopische lens technologie zal onthullen, of deze ook 15x Hybrid zoom omvat blijft vooralsnog onbekend.

  Waarschijnlijk zal ook de 125 Watt oplader en de 65 Watt AirVooc draadloze oplader aan bod komen, vermoedelijk zullen komend jaar de eerste Oppo telefoons geïntroduceerd worden met deze snelle oplaadtechnologie. De opladers zelf werden in juli dit jaar al aangekondigd. Daarnaast heeft het bedrijf via Twitter kenbaar gemaakt tijdens Oppo INNO Day 2020 ook aandacht te zullen besteden aan de nieuwe AR-bril, genaamd de Oppo AR Glass.

  Al met al mag je de komende periode nog heel wat verwachten van deze innovatieve fabrikant. Zo gaat vandaag ook de eerste smartwatch van Oppo in de verkoop in Nederland, genaamd de Oppo Watch. Door niet alleen smartphones, maar ook andere smart apparaten te introduceren weet het bedrijf op slimme wijze haar ecosysteem uit te breiden.

  Ondertussen werkt het bedrijf hard aan het creëren van een grotere naamsbekendheid in Europa. Zo kondigde Oppo Nederland afgelopen week aan een sponsor samenwerking aan te gaan met The voice of Holland seizoen 2020 / 2021. Middels deze sponsorpartnerschap wil Oppo een groter publiek kennis laten maken met de producten van het merk.

  Wereldwijd staat het bedrijf al in de Top 5 best verkochte smartphonemerken ter wereld. De komende jaren wil Oppo ook in Europa haar marktaandeel verder uitbreiden, zo vertelde Alen Wu, Oppo’s Vice President en President of Global Sales afgelopen week in een exclusief interview met Nikkei Asia.

  Hoewel het niet eenvoudig zal zijn om in de verzadigde smartphonemarkt extra marktaandeel te verkrijgen, lijken er ook duidelijke kansen te liggen. Temeer omdat Huawei al ruim een jaar gebukt gaat onder de strenge Amerikaanse sancties, die een duidelijke weerslag hebben op de verkoopaantallen van Huawei smartphones in Europa.

  (Video) PROFIL WhatsApp, comment CHANGER ma photo de profil dans WhatsApp Messenger

  Als pioneer op het gebied van 5G en met een sterke focus op het design, de camera’s en batterij verwacht Oppo haar Europese marktaandeel de komende twee tot drie jaar te kunnen vergroten naar 10-15%. Vorig jaar was nog slechts 1% van alle telefoons die in Europa verkocht werden van Oppo, dit kwartaal ligt dat aantal al op zo’n 4%.

  Bekijk hier de documentatie van de Oppo telefoon met 15x Hybrid zoom.

  Note to editors:The product renders presented in this publication are made in collaboration with Jermaine Smit (aka Concept Creator). The images are copyright protected and licensed to LetsGoDigital. You are allowed to use these graphics if you include a clickable source link into your publication. Thank you very much for understanding.

  Advertentie

  FAQs

  Does Oppo Reno have a good camera? ›

  The camera and fast-charging abilities of the Oppo Reno 8 Pro are impressive and we loved its styling. While there are one or two small drawbacks, overall it's a fantastic package. Image processing tech makes it easy to take eye-catching photos as well as 4K video, and there's more than enough power for most tasks.

  Are oppo phone cameras good? ›

  Oppo Find X5 Pro

  This smartphone is a sure contender for being one of the best camera phones (opens in new tab) available in 2022 and that's in part thanks to its incredible auto night mode photography features and its 4K Ultra Night Video shooting capabilities.

  Which oppo phone is best 2022? ›

  To help you pick one, we have rounded up the best Oppo phones in 2022.
  • Best Overall: Oppo Find X5 Pro. ...
  • Also Great: Oppo Reno 8 Pro. ...
  • Best Midrange: Oppo Reno 8 5G. ...
  • Also great: Oppo F21 Pro 5G. ...
  • Best for most people: Oppo Find X5 Lite / Reno 7 5G. ...
  • Also great: Oppo Find X3 Neo. ...
  • Best budget: Oppo K10 5G. ...
  • Also great: Oppo A76.
  27 Oct 2022

  Is Oppo Reno 5G a good phone? ›

  It's a really great package for that price. I love what Oppo and Realme have done to their OS, feels much snappier than OneUI or Miui(which I personally hate). It keeps just enough of the original Android while offering almost every extra customization option one might need.

  Does Oppo Reno have pop up camera? ›

  The list of Oppo Pop Up Camera Phones with the best price in India was generated on November 2022.
  ...
  Best Oppo Pop Up Camera Phones Price List.
  ModelPrice
  OPPO F11 Pro Price₹ 16,890
  OPPO Reno Price₹ 34,989
  Oppo Reno 2 Price₹ 32,999
  Oppo Reno 2F Price₹ 19,990
  4 more rows

  Is OPPO camera better than iPhone? ›

  The OPPO Find X3 Pro and the iPhone 12 Pro Max are incredibly close with the OPPO having better detail in the fabric but the iPhone having more vibrancy to the colours. This one is a very close one but to me the winner is the iPhone, just, with the Find X3 Pro extremely close behind. Winner = iPhone 12 Pro Max.

  Which OPPO is best for camera? ›

  Camera: For good image quality, phones such as OPPO Reno3 Pro, OPPO Reno7 and OPPO Reno6 Pro 5G are good buys. Battery: Mobiles such as OPPO F21s Pro 5G, OPPO F21s Pro and OPPO F21 Pro 5G offer long battery life.

  Which is better camera Oppo or Samsung? ›

  You'll get excellent shots from the main camera on both, at 50MP on the Oppo or a staggering 108MP on the Samsung, while the 50MP ultra-wide camera on the Oppo turns out sharper results than the 12MP ultra-wide on the S21 Ultra.

  Which is better Huawei or Oppo? ›

  Huawei's brand is ranked #707 in the list of Global Top 1000 Brands, as rated by customers of Huawei. OPPO's brand is ranked #983 in the list of Global Top 1000 Brands, as rated by customers of OPPO.
  ...
  Huawei vs OPPO.
  59%Promoters
  23%Passive
  18%Detractors

  Is Oppo camera better than Xiaomi? ›

  The Xiaomi 12 Pro has three 50 MP cameras with a telephoto sensor with 2x optical zoom. For the camera, Oppo is the superior one for us.

  Are Oppo Reno phones good? ›

  The Oppo Reno 8 5G is a decent smartphone with good performance. It has a fast chipset, good gaming capability, and AMOLED display along with super-fast charging and large battery life. The cameras are a bit underwhelming but the stylish design is sure to catch your eye.

  Which phone is the best phone to buy in 2022? ›

  The best phones of 2022
  • Google Pixel 7 Pro.
  • Apple iPhone 13.
  • Samsung Galaxy S22 Ultra.
  • Apple iPhone 13 Mini.
  • Google Pixel 6A.
  • Samsung Galaxy Z Flip 4.
  • Samsung Galaxy Z Fold 4.
  • OnePlus 10T.
  31 Oct 2022

  Which phone should I buy in 2022? ›

  Vivo X80 Pro

  We think the iPhone 14 Pro is the best all-around option for most, but the Galaxy S22 Ultra, OnePlus 10 Pro and Google Pixel 7 are also very good alternatives. We will update this list regularly so be sure to check back often -- or the next time you're on the market for a new phone.

  Is Oppo Reno Better Than iPhone? ›

  Quick Comparison

  OPPO Reno 6 has better RAM than Apple iPhone X. In terms of display resolution, Apple iPhone X has better resolution of 2436 x 1125 than OPPO Reno 6 which has resolution of 2400 x 1080. OPPO Reno 6 has more internal memory than Apple iPhone.

  Is Oppo Reno 5G water resistant? ›

  The device is dustproof and water-resistant.

  Which is best phone oppo Reno? ›

  Best phones: The best phones to buy are OPPO Reno 4 Pro with a spec score of 85, OPPO Reno 2Z with a spec score of 84 and OPPO Reno 10x Zoom Edition 256GB with a spec score of 91.

  Are Oppo Reno phones waterproof? ›

  The Oppo Reno 10x Zoom is not 'officially' water resistant and does not come with an IP rating due to the camera mechanism. It is draped in Corning Gorilla Glass which provides an extra layer of safety, offering very mild resistance from water.

  What is the use of pop up camera? ›

  These cameras hide away when not in use! The idea of pop up camera phones is awesome for several reasons. They should allow for higher screen-to-body ratios, as there's no need for a notch or a thick bezel to house the selfie camera.

  What is the meaning of pop up camera? ›

  Read on to know all about pop-up cameras in smartphones:

  The built-in camera in electronic devices like laptops and smartphones that come out only when the user chooses for them to come out.

  Which Oppo is like iPhone? ›

  SpecificationsApple iPhone 11OPPO Reno
  Price₹ 64,900₹ 32,990
  Display6.1 inches (15.49 cm)6.4 inches (16.26 cm)
  Camera12 MP + 12 MP And 12 MP48 MP + 5 MP And 16 MP
  OSiOS v13.0Android v9.0 (Pie)
  1 more row
  7 Jun 2019

  Which phone camera is best quality? ›

  The best camera phones available now
  • Samsung Galaxy S22 Ultra. The best camera phone overall. ...
  • iPhone 14 Pro and Pro Max. The best camera phone for Apple fans. ...
  • Google Pixel 6 Pro. The best camera phone for chances of a great deal. ...
  • Sony Xperia 1 IV. ...
  • OnePlus 10 Pro. ...
  • Oppo Find X5 Pro. ...
  • Realme GT 2 Pro. ...
  • Samsung Galaxy Z Fold 4.
  5 Oct 2022

  Which Mobile has the best quality of camera? ›

  List of Top 10 Phones with High Quality Camera
  Best Camera MobilesPrice
  Samsung Galaxy S21 Ultra₹1.10 lakhs
  Samsung Galaxy S20 Ultra₹98,000
  Xiaomi Mi 10₹55,000
  Samsung Galaxy Note 20 Ultra₹92,000
  6 more rows

  Which Oppo is best and cheap? ›

  Best Oppo phone to buy in 2022
  • Best premium Oppo phone: Oppo Find X5 Pro.
  • Best mid-range Oppo phone: Oppo Reno 8 Pro.
  • Best affordable Oppo phone: Oppo A96.
  • Alternative flagship: Samsung Galaxy S22 Ultra.
  • Alternative mid-range: Google Pixel 6a / Google Pixel 6.
  • Alternative budget: Moto G62.
  31 Aug 2022

  Is Oppo good for selfie? ›

  Oppo beats Vivo in terms of camera tech, internal specs, and battery life. Oppo phones are perfect for selfie lovers and gamers, while Vivo phones are more suited to audiophiles.

  Which Mobile is No 1 in camera? ›

  The Apple iPhone 14 Pro Max is one of the world's best camera phones, featuring outstanding cameras, i.e., a 48-megapixel primary sensor with huge 1.9 mm pixels, a 12MP f/1.8 ultra-wide, and a 12MP f/2.8 telephoto, with 3X optical zoom capabilities.

  Is Oppo better than Samsung 2022? ›

  Display comparison

  In terms of screen to body ratio, OPPO's phone has better screen to body ratio of ~ 89% than Samsung's phone ~ 88.6%.

  Which is the best phone of Oppo in the world? ›

  Best Oppo Phones
  • Oppo Reno 8 Pro. Rating.
  • Oppo Reno 5 Pro 5G. Rating.
  • Oppo K3. Rating.

  What is the quality of Oppo phones? ›

  By comparing them side by side with equivalent models* of better-known brands, we hope this can give you a better idea of the overall performance and quality of OPPO phones.
  ...
  Entry level - OPPO AX5S v Samsung A11.
  Value for money4.23.4
  Ease of use4.33.7
  Battery life4.54.4
  Camera quality3.73.5
  Hardware3.93.5
  4 more rows
  11 Jun 2020

  Is Oppo better than vivo camera? ›

  Oppo or Vivo: Which Brand Is Better? If you want the best camera, built quality, and smartphone design, the Oppo smartphone is the right choice. If you want better performance and a better processor, the Vivo smartphone is probably for you. That's a rough summary.

  Which is better iPhone or Xiaomi? ›

  Users who do not spend much time with the phone and just want to buy a phone for simple use prefer Xiaomi instead of buying an iPhone for almost 3 times the price. Without a doubt, Xiaomi is the winner, of course, Apple devices are expensive. However, Xiaomi phones can be found at very affordable prices.

  Is oppo a trusted brand? ›

  According to TRA's Brand Trust Report 2019, OPPO climbed up seven ranks to secure this year's third spot in the top 10 smartphone brands in India.

  How long does oppo Reno battery last? ›

  The Oppo Reno 8 Pro itself can boast a peak battery lifecycle of up to four years, or 1,400 charging cycles, during which time the battery should keep at least 80% of its maximum potential. In addition, the 4500mAh cell supports 80W SuperVOOC for impressively fast recharging.

  Is Oppo Reno a smart phone? ›

  Yes, the OPPO Reno7 series devices are 5G-capable and are fastest on Smart's 5G network.

  What is the latest oppo phone in 2022? ›

  OPPO upcoming phones launching in 2022
  • Oppo A55s launch date: No word.
  • Oppo A95 4G launch date: No word.
  • Oppo Find N India launch date: No Word.
  • Oppo Find X5 and Find X5 Pro launch date in India: No Word.
  • Oppo K9X launch date: No word.

  What is the best selling smartphone in 2022? ›

  The top 10 models had a market share of 21 percent of the total smartphone market. According to recent data from Counterpoint research, iPhone 13 emerged as the global best-selling smartphone with 5.5 percent of the market share.

  What phone should I buy for Android 2022? ›

  The best Android phones you can buy in 2022
  • Google Pixel 6: The best Android smartphone. ...
  • Xiaomi Redmi Note 11: The best budget Android phone. ...
  • Samsung Galaxy S22 Ultra: The best flagship Android. ...
  • Nokia C21 Plus: The best Android phone for £100. ...
  • Realme 9 Pro Plus: Flagship features at an affordable price.
  4 days ago

  What are the top 5 smartphones for 2022? ›

  • #1 Samsung Galaxy Z Flip3.
  • #1 Samsung Galaxy Z Fold3.
  • #3 Samsung Galaxy S22 Ultra.
  • #3 Apple iPhone 13.
  • #5 Google Pixel 5a.
  • #5 OnePlus 10 Pro.
  • #7 Apple iPhone 13 Pro Max.
  • #7 Samsung Galaxy S22 Plus.
  6 Oct 2022

  Which is the No 1 Android phone in the world? ›

  Samsung Galaxy S22 Ultra

  The Galaxy S22 Ultra is the new king of Android phones.

  Who is the king of smartphones? ›

  For the past decade, Apple and Samsung have been the two dominant players in the global smartphone market, but Chinese smartphone brands have been taking a more significant piece of the pie in recent years.

  Which smartphone is the best right now? ›

  How does Google's Pixel 7 Pro stack up against the best smartphones?
  • iPhone 14 Pro Max. Best phone overall. View now.
  • Samsung Galaxy S22 Ultra. Best Android phone. View now.
  • Google Pixel 7 Pro. Best camera phone. View now.
  • Google Pixel 6a. Best budget phone. View now.
  • Samsung Galaxy Z Flip 4. Best folding phone. View now.
  7 Oct 2022

  Which is best Nokia or Oppo? ›

  However, our benchmarks show that the Nokia 7 Plus performs slightly better than the F7. In AnTuTu, it scored 137,573 points compared to Oppo's 135,279. In Geekbench 4, it scored 1,590 and 5,780 compared to the F7's 1,523 and 5,798 in the single-core and multi-core benchmarks respectively.

  Which Oppo phone is fastest? ›

  OPPO Fast Charging Mobile Phones (2022)
  • ₹ 22,049. OPPO Reno 2F. ...
  • ₹ 27,549. OPPO Reno 2Z. ...
  • ₹ 15,998. ₹15,998 ❯ ...
  • ₹ 23,990. OPPO F9 Pro. ...
  • ₹ 38,749. OPPO Reno 2. ...
  • ₹ 18,990. Croma. ₹18,990 ❯ ...
  • ₹ 14,490. OPPO F11. MediaTek Helio P70 Processor. ...
  • ₹ 41,990. OPPO Reno6 Pro 5G Diwali Edition. MediaTek Dimensity 1200 MT6893 Processor.

  Is Oppo better than Sony Xperia? ›

  Quick Comparison

  Sony Xperia 1 III has better RAM than Oppo Find X5 Pro 5G. Neither of them has front Flash. In terms of display resolution, Sony Xperia 1 III has better resolution of 3840 x 1644 than Oppo Find X5 Pro 5G which has resolution of 3216 x 1440. Both have the same amount of internal memory.

  Which Oppo is WaterProof? ›

  Top 3 OPPO WaterProof Mobile Phones are as follows: OPPO Reno 8 Z: 6.43 inches, Wi-Fi, upto 1 TB, 256 GB inbuilt, 1080 x 2400 px Display with Punch Hole. OPPO K10 5G: Android v12, 5000 mAh Battery with 33W Fast Charging, 720 x 1612 px, Dimensity 810 5G, 128 GB inbuilt.

  Is Oppo Reno Gorilla Glass? ›

  The front of the Reno features Corning® Gorilla® Glass 6 for best-in-class cover-glass protection from drops. On the back, OPPO has designed in damage- and drop-resistant Corning® Gorilla® Glass 5.

  Does Oppo Reno 5G have wireless charging? ›

  In case you're wondering, OPPO Reno5 5G doesn't support wireless charging. To know more about this continue reading below. Applicable to: OPPO Reno5 5G. OPPO Reno5 5G doesn't support the Wireless Charging feature Wireless charging is currently not available for a majority of our OPPO smartphones.

  How long can an oppo phone last? ›

  Samsung - three to six years. Huawei - two to four years. Xiaomi - two to four years. Oppo - two to three years.

  Which is the latest oppo Reno phone? ›

  OPPO Reno 9 Pro 5G: Dual Sim, 256 GB inbuilt, 6.55 inches, 50 MP + 2 MP + Ultra Wide Triple Rear & 32 MP Front Camera, 3G.

  What is the camera of oppo Reno? ›

  A 48MP ultra-clear main camera, 13MP telephoto lens and 8MP wide-angle lens make up the Reno 10x Zoom tri-lens setup. By combining three lenses over different focal ranges, this achieves a full bandwidth of 16-160mm, an effective focal length 10 times that of an ultra wide-angle lens.

  Which is best in oppo Reno? ›

  Best phones: The best phones to buy are OPPO Reno 4 Pro with a spec score of 85, OPPO Reno 2Z with a spec score of 84 and OPPO Reno 10x Zoom Edition 256GB with a spec score of 91.

  Which is better Huawei or OPPO? ›

  Huawei's brand is ranked #707 in the list of Global Top 1000 Brands, as rated by customers of Huawei. OPPO's brand is ranked #983 in the list of Global Top 1000 Brands, as rated by customers of OPPO.
  ...
  Huawei vs OPPO.
  59%Promoters
  23%Passive
  18%Detractors

  Which Oppo Reno has the best camera? ›

  Oppo Reno 8 Pro 5G

  Priced at Rs. 45,999, the Oppo Reno 8 Pro 5G is one of the best camera phones offered by Oppo. The phone sports triple rear camera setup (50MP + 8MP + 2MP) along with a 32MP selfie camera.

  Are Oppo Reno phones Good? ›

  The Oppo Reno 8 5G is a decent smartphone with good performance. It has a fast chipset, good gaming capability, and AMOLED display along with super-fast charging and large battery life. The cameras are a bit underwhelming but the stylish design is sure to catch your eye.

  Is Oppo like Samsung? ›

  Oppo doesn't have quite the same name recognition as Samsung, but its latest flagship is a stunner packed with top-of-the-line tech and some seriously unique curves. Here's a look at how the Oppo Find X3 Pro compares to the Samsung Galaxy S21 Ultra.

  Which is more better Oppo or redmi? ›

  Xiaomi is better than Oppo in pricing smartphones. You can buy yourself a great phone according to your budget, but everyone does not like Xiaomi's MIUI software since it significantly changes Android's look, but Oppo does not have a significant change in their operating system, which is excellent.

  Which oppo phone is better? ›

  1. Oppo Find X5 Pro – Best Oppo Phone.

  Which oppo phone is most popular? ›

  Top 3 Most Popular OPPO Mobile Phones are as follows: OPPO Reno 9 Pro Plus: 3.2 GHz Processor, 1080 x 2412 px, 3G, Octa Core, 4G. OPPO Reno 8 Z: 6.43 inches, Wi-Fi, upto 1 TB, 256 GB inbuilt, 1080 x 2400 px Display with Punch Hole.

  Which oppo phone is fastest? ›

  OPPO Fast Charging Mobile Phones (2022)
  • ₹ 22,049. OPPO Reno 2F. ...
  • ₹ 27,549. OPPO Reno 2Z. ...
  • ₹ 15,998. ₹15,998 ❯ ...
  • ₹ 23,990. OPPO F9 Pro. ...
  • ₹ 38,749. OPPO Reno 2. ...
  • ₹ 18,990. Croma. ₹18,990 ❯ ...
  • ₹ 14,490. OPPO F11. MediaTek Helio P70 Processor. ...
  • ₹ 41,990. OPPO Reno6 Pro 5G Diwali Edition. MediaTek Dimensity 1200 MT6893 Processor.

  Why are Oppo phones Good? ›

  Each of the best Oppo phones stand out thanks to their vibrant use of colors and useful features. These range from great battery life to reliable camera capabilities, along with excellent performance, and even quirky features like a pop-up camera.

  Is Oppo made by Samsung? ›

  OPPO is a subsidiary brand of BBK Electronics - the third-largest smartphone manufacturer in the world. BBK Electronics shipped a grand total of 199.3 million handsets worldwide in 2017, just behind giants Apple and Samsung who shipped 215.8 million and 317.7 million respectfully.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Nathanael Baumbach

  Last Updated: 12/27/2022

  Views: 6589

  Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

  Reviews: 86% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Nathanael Baumbach

  Birthday: 1998-12-02

  Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

  Phone: +901025288581

  Job: Internal IT Coordinator

  Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

  Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.